Målsättningen med vår avel är att få fram sociala och trevliga katter. De ska vara friska och nyfikna och fulla med leklust.

För mig är den ultimata katten en katt som är social, rastypisk i sitt utseende, vänlig och har lätt att anpassa sig i olika situationer tillsammans med sin ägare i vardagen.

Jag lägger stor vikt vid valet av avelsdjur och avlar endast katter som är HCM-fria, parasitfria, testade för FiV/FeLV, blodgrupperade, kontrollerade njurar samt ett fint stabilt psyke.

Våra kattungar växer upp i en hemmiljö tillsammans med barn och hund. De får i rätt tid vänja sig vid vardagliga ljud och bestyren som pågår i ett hem fullt av liv. Första tiden spenderar de i lugn och ro tillsammans med mammakatt i bolådan, avskiljt från andra katterna. När de är cirka 3-4 veckor gamla får de flytta ut i huset där vi rör oss som mest, men då till en kattungehage. När de nått en ålder på cirka fem veckor är de fria att röra sig var de vill, då plockas hagen bort och de börjar utforska, smaka torrfoder och mousse samt lär sig bli rumsrena.